ΜΑΡΚΟΣ Δ. έγραψε:
Επειδη ουσιστικα είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες που δεν ελέγχουμε ,όπως η πίεση του κάθε πιεστικού ,η πίεση από τη κεντρική παροχή του νερού, τα lt/h που δίνει το κάθε πιεστικό, ο ίδιος ο αφροιητης ακόμα και η σκληρότητα του νερού κάθε περιοχής κ.τ.λ.......η αναλογία που δίνει ο κάθε κατασκευαστής είναι σχετικά
...στο περίπου.....εσείς κάντε μερικές δοκιμές και κάνετε την αραίωση που ταιριάζει σε εσάς προσωπικά
Έχεις δίκιο! Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.